Tužne poruke za raskid za devojku od dečka

Poruke za raskid za devojku od dečka tužne i one manje tužne kojim svojoj bivšoj curi dajete do znanja da ste uprkos ljubavi prema njoj shvatili kakva je ona osoba i da je za ljubav potrebno dvoje.

Raskid veze – poruke

Umesto da priznaš da si pogrešila, očekivala si da ći igrati po tvome. Umesto da si cenila vezu koju smo imali, izabrala si da dozvoliš beznačajnim stvarima da te izlude. Umesto da uživaš u ljubavi i budeš srećna, bila su zauzeta pokušavajući da mi pronađeš greške. Umesto da pustim da mi srce sve više truli, raskinuću s tobom.


Bez obzira što raskidamo, nikada neću mrzeti ljubav koju smo nekada imali. Nakon svega, nije ljubav kriva što ti nikada nisi prigrlila dobre stvari, nego uvek uočavala loše.

Tebi je bilo lako pretvarati se da me voliš. Ali meni neće biti lako da se pretvaram da mi srce nije slomljeno nakon raskida sa tobom. Zbogom.

Ništa se ne može uporediti sa jačinom ljubavi koju sam imao prema tebi, osim možda jačine onoga zbog čega si me uzimala za gotovo. Raskidam sa tobom. kako raskinuti porukom sa devojkom

Nemoj da budeš tužna… to što raskidam sa tobom, ne znači da te mrzim. Isto onako kao to što si ti bila u vezi sa mnom, nije značilo da me i voliš.

Problem u našoj vzi je bio taj što si se ti trudila da je oblikuješ po ćefu i volji svih oko nas, dok sam ja bio zauzet uživajući u njoj kakva je i bila – čista, nevina i prava. Zbogm.

Moje srce te je sve ovo vreme volelo punom snagom, ne znajući da će ga zloba u tvom svesti na veličinu manju od makovog zrna.