Teks za poruku za venčanje

Ako vam je problem inspiracija i ne znate kakvu poruku i kakav tekst napisati na čestici za venčanje, mozda ce vam pomoci neka od naših poruka. Vec imamo preko 300 različitih poruka za venčanje koje smo ranije objavilina vama je samo da prepisete tekst poruke koja vam se svidja. Ipak ako ni medju tih 300 poruka niste nasli onu pravu mozda je medju ovima sto cemo danas objaviti bas prava cestitka za vas. Nase cestitke nisu one klasicne koje cirkulisu po internetu vec su pazljivo napisane od strane umetničkih duša. Tako da nemajte straha da ce vasa poruka izgledati izlizano.

– Dan vencanja je najlepsi dan za svaki par. Neka svaki dan vaseg zajednickog zivota bude ispunjen radoscu, srecom i dobrim zdravljem. Zelimo vam sve najlepse.


– Vencanje dodje i prodje, ali zato uspomene ostaju. Neka secanja na srecu, radost, smeh, ljubav, nadu i svetlu buducnost zauvek ostanu sveza. Cestitamo vencanje.

– Neka radost ovog vencanja ucini da vasa ljubav sjaji poput zvezde i hrani vase zajednistvo radoscu, zdravlje i bogatstvom, kao i sladjim i jacim medjusobnim razumevanjem jednog prema drugom. Cestitamo vam pocetak zajednickog zivota.

– Zauvek imajte na umu to da ste vi dvoje razlicitih ljudi koji zajedno cine savrsen par koji stvara zajednicu ljubavi, srece i uspeha. Cestitamo sklapanje braka, neka vam svaki dan bude ispunjen samo radosnim trenucima.

– Srecni smo sto mozemo da uvelicamo radost vaseg vencanja. Dolazimo sa vrecom punom zelja za prelepe i uzbudljive zajednicke momente, ljubav, nezaboravne dane ispunjene smehom i radoscu. Sretno vam sklapanje braka.

Nadamo se da vam se svidjaju nase poruke za vencanje. Ako zelite ucestvovati u radu sajta posaljite bilo koje vase cestitke i sms poruke.