Category Archives: Sms poruke za rodjendan

Sms poruke za rodjendan najdrazima. Procitajte i saljite zanimljive poruke koje mozete poslati clanovima familije ili drugovima i drugaricama. Svi rodjendani su pokriveni od prvog rodjendana do 100. Najveca i najljepsa kolekcija sms poruka za rodjendan samo kod nas.

Rodjendanske sms poruke

Izdvojili smo neke lepe sms rodjendanske čestitke i poruke koje mozete poslati vasim najmilijima. Za sve kojima trebate cestitati rodjendan ovde na nasem sajtu mozete pronaci odgovarajuću sms čestitku, za sestru, brata, ćerku, sina, tetku, rodjendanske poruke za punoljetstvo, za prvi rodjendan kao i za sve ostale bitne rodjendane i prilike.

Rodjendan slave svi ali ne možete poslati svima istu poruku, zato ćete na nasem sajtu moći pronaći od ljubavnih rodjendanskih poruka do familijarnih čestitki. Nekoliko lepih poruka objavićemo i danas i nadamo se da ce vam se svideti sms cestitke koje smo pripremili za danas.
lepa sms cestitka za rodjendan
Pored ove na nasem sajtu mozete pročitati još mnogo lepih čestitki i sms poruka za sve prilike. Ukoliko nemate inspiracije, a ne zelite da saljete klasične poruke koje se javljaju na svakom korako i koje je svako vise puta dobio, dodjite na nas sajt i posaljite samo one poruke koje su orginalne a kod nas su samo takve poruke dostupne. Izdvojili smo jos jednu rodjendansku poruku koja se nama veoma svidela a nadamo se da ce se i vama svideti:
” Želim ti sve ono što su ti i tetke poželjele i želim ti da budeš srećan ne samo danas na rodjendan već svaki dan, jer si ti to svakako zasluzio”

Posaljite nam i vi vase rodjendanske sms-ove koje ste slali i primili. Najbolje novčano nagradjujemo.