Romantične poruke za nekog posebnog

Romantične poruke za vašu ljubav za voljenu osobu, za nju ili njega tako posebnog i tako sposobnog da vam se duboko uvuče u srce i da ga neizmjerno volite.

Ljubavne porukice za posebnu osobu

Životi su za življenje, ja živim za tebe, snovi su za sanjanje, ja sanjam za tebe, srca su za kucanje, moje kuca za tebe, anđeli su za čuvanje. Mogu li ja tebe da čuvam?

Topao si kao sunce, isti si kao šećer, tako sladak… ti si kao ti… i to je razlog zbog kojeg te volim!


Mora da si dobar trkač zbog toga što uvek utrčiš u moje misli, mora da si dobar lopov zbog toga što si mi ukrao srce, a ja sam uvek loš strelac jer puštam da mi izmakneš i nedostaješ uvek…

Kada bih dobio po dinar svaki put kada pomislim na tebe, i dalje bi mi nedostajala, ali bih onda bar bio dovoljno bogat da dođem i vidim te…!!

Ako umrem i odem na nebo, uklesao bih tvoje ime na zlatnu zvezdu. Tako da svi anđeli vide koliko mi značiš.

Nedostaješ mi toliko, ovde pored mene ima mnogo ljudi, ali sam opet sam. Nedostaju mi tvoje usne, tvoj divan osmeh, svakim danom mi sve više nedostaješ!najlepše romantične sms poruke za nekoga posebnog

Ljubav je teška i uvek će biti, ali seti se uvek da te neko voli, a taj neko sam JA!

Želeo sam da ti pošaljem svoju ljubav ali mi je poštar rekao da je prevelika!

Ako doživiš stotu, ja želim da živim jedan dan manje, kako ne bih morala da živim ijedan dan bez tebe.


Mnogo ptica šapuću o tebi, jednom treba da ih poslušaš, tada ćeš znati koliko te volim.

Kada padne mrak, pogledaj u nebo. Ako vidiš zvezdu padalicu, ne itaj se zašto, samo poželi želju. Veruj mi, ostvatiće se, zato što sam ja jednom tako poželeo i našao sam tebe!

Nadam se da ćeš napokon razumeti, da ću te voleti do kraja, ne samo zato što si mi devojka, već i što si mi najbolji prijatelj!

Poljubi me i videćeš zvezde… Voli me i ja ću ti ih dati.

Ljubavi moja, reči, koliko god bile posebne… ne mogu biti dovoljne da ti kažem koiko imam ljubavi za tebe u svom srcu!

Dan kada ću umreti, kada će smrt zameniti rođenje, prepoznaću lice anđela zbog toga što sam već živeo sa jednim na zemlji.