Category Archives: Rodjendanske cestitke

Rodjendanske cestitke za sestru, za najbolju prijateljicu, za brata, za mamu, za tatu, za baku, dedu i sve ostale osobe koje su u vasem srcu. Cestitke za rodjendan procitajte na najboljem sajtu koji se bavi orginalnim cestitkama. Za razliku od drugih mi ne prepisujemo vec postojece rodjendanske cestitke vec ubacujemo vase i izmisljamo nove i orginalne cestitke i poruke koje lako stizu do srca.

Rođendanske želje za majku


Postoji li važnija osoba u našim životima od majke? Ona nas je donela na ovaj svet, nosila pre toga 9 meseci u sebi, i tako napravila neraskidivu vezu koja traje svuda i za sva vremena. Teško je i početi sa opisivanjem svih sjajnih trenutaka u našim životima koji su postali tako sjajni upravo zahvaljujući našim majkama koje su dale sve od sebe da ih takvim naprave. Stoga osmislite pravu rođendansku čestitku za svoju mamu i pokažite koliko vam je stalo. Ako negde zapnete, poslužite se našim, koje smo odabrali za vas:

Mama, tvojim imenom treba da počne svaka definicija majke u svakom udzbeniku i rečniku na ovom svetu jer si ti najbolji primer pravog prijatelja, životnog vodiča, mudrog učitelja, vernog druga i iskrenog savetnika. ne mogu zamisliti bolju osobu za tu ulogu. Puno te volim, srećan ti rođendan!


Ne znam jesam li ti ikada rekao da si najbolja majka na svetu, izvini ako nisam, ali ću se svakako truditi da ti govorim češće, jer ti zaslužuješ da to čuješ makar bezbroj hiljada puta na dan, najmanje. Daću sve od sebe da dođem što bliže toj brojci. Srećan rođendan!

Htela sam da znaš da mislim na tebe, i koliko god da smo fizički razdvojeni, uvek će naše duše i srca biti spojeni dugačkom, nevidljivom, ali neraskidivom vezom koja traje za sva vremena. Hvala ti što si uvek bila tu za mene, ja ću se potruditi da do kraja života vratim makar najmanji deo tvoje ljubavi, pažnje i brige. Volim te, srećan rođendan!

Nikad mi nije palo teže što smo razdvojene i što ne mogu da te zagrlim i poljubim na tvoj rođendan, ali svakako želim da znaš da sam mislima uz tebe i da jedva čekam da te vidim i uživo ti prenesem sve što osećam i mislim. Srećan rođendan mama, volim te puno!

majci poruke od cerke sina