Rodjendanske cestitke za drugarice


Izdvojili smo neke od najlepsih rodjendanskih cestitke za drugarice koje mozete iskoristiti ako nemate ideju sta da napisete.  Drugaricama mozete pustiti neki lijep stih ili sms poruku u kojim cete je pohvaliti kao covjeka i drugaricu.

Čestitke drugarici za rodjendan

– Zelim ti samo najljepse stvari u zivotu, moja draga drugarice, zato sto osoba kao ti zasluzeje da joj se u zivotu dogadjaju samo lijepe stvari.  Neka se svi tvoji lejepi snovi pretvore u javu.

– Tako sam srecna sto sam te pronasla i sto te imam u svom zivotu kao prijatelji. Cinis mi svaki dan ljepsim. Zelim i tebi da posebno ovaj dan bude lijep, ali i svaki drugi dan u tvom zivotu. Srecan ti rodjendan.


– Ti si sjajna osoba i moja najbolja prijateljica. Zelim ti da te uvijek krasi osmjeh, da te Bog cuva i da ostanest takva kakva jesi jer nikada ne bi mogla pozeliti bolju prijateljicu. Zelim ti srecan rodjendan draga i najdraza moja prijateljice i da ti se sve zelje ispune.

Nadamo se da vam se svidjaju ove poruke za prijateljicu koja slavi rodjenda. Ako zelite napisite i vi neku poruku i rado cemo dadati cestitku koju ste mozda vi poslali vasoj najboljoj prijateljici.