Poruke za prekid veze sa curom

poruke za raskid sa devojkomIdeje za poruke za raskid odnosno za prekid veze sa devojkom koja vas je povredila, razočarala, prevarili ili prosto izdala. Cura koja je takva vas i ne zasluzuje i zato je raskid ispravna stvar.

Dok pokušavaš da opravdaš svoja dela određujući ih kao da su bezopasne laži, hoću da staviš svoje ruke na moje srce i osetiš koliko si ga rasplakala. Nikada se nisi trudila da osetiš moju bol i obrišeš mi suze s očiju, sada nemam izbora, moram da nastavim dalje i kažem zbogom.


Srce mi se slama što moram raskinuti s tobom. Možda je naša ljubav bila suviše lepa da bi bila istinita.

Nikada ne bismo došli u situaciju da raskinemo i odemo jedno od drogog, da me nisi stalno obmanjivala svojim lažima. Zbogom.
Meni je samo jedna stvar bila bitna u našoj vezi – TI. Problem je bio u tome što je ta stvar bila jedino bitna i tebi.

Ne poričem da te i dalje volim. Ali, ti si mi, malo po malo, narušavala poverenje u sebe. Sve bi bilo u redu da si prestala sa lažima. Sve što si trebala da uradiš je bilo da slušaš vapaje moga srca. Bili smo savršen par, bezbrižni i srećni. Šteta je što tu lepotu naše ljubavi ti nisi mogla videti. Zbogom.

Ako ti je potreban razlog da me voliš, onda nisi vredna moje ljubavi. Zbogom.

Raskidam sa tobom zbog toga što je moje srce bilo zauzeto igranjem na ritmove prave ljubavi, dok je tvoje upropastilo žurku tako što se zavuklo u uglove besa i ljubomore.