Ljubavne poruke za verenicu

Ljubavne poruke za verenicu – kolekcija lepih poruka za verenicu

najlepše ljubavne poruke verenici
Tvoja ljubav je jedini razlog, zašto je predivno proleće jedino godišnje doba u mom životu. Volim te.

Mojoj verenici.. Onoga dana kad me budeš videla da šetam prema oltaru, sve će biti savršeno, obećavam. U tom trenutku, zapečatićemo naše živote poljupcem. Dok čekamo dan kada ćemo biti blaženo venčani jedno za drugo, samo hoću da kažem, da ću te voleti zauvek.


Kada bi se vodili po vremenu koje je proteklo od trenutka kada smo se upoznali pa do onog dana kada smo se venčali, naši životi bi bili ispunjeni srećom, ljubavlju i romantikom u izobilju. Volim te.

Moja draga verenice…venčanje će formalizovati našu vezu ali u mom srcu nema sumnje od onog dana kada smo se sreli. Volim te.
Naša ljubav čini život maglovitim, a opet tako providnim. Volim te.

Zabavljali smo se, zaljubili smo se i sada smo se napokon verili-ovo je bilo ono za šta se moje srce oduvek molilo. Volim te.

Sada kada smo vereni, radujem se da te zatvorim u svoj ljubavni kavez. Uskoro, kada se budemo venčali, bombardovaću te svojim potrebama. Posle svega ko će drugi popuniti mesto u tvom životu stereotipne osobe koja se naziva suprugom. Volim te.


Otklanja mi strah, čini me srećnom. Čini me kompletnom, pokazuje mi našu sudbinu. Ova stvar nije ništa drugo do, tvoje ljubavi. To je moje sve,to je ključ mog života. Volim te.