Ljubavne poruke za muža

Ljubavne poruke za muža kojim ga možete razglaliti, rasplamsati ljubav i ponovo mu dati do znanja koliko vam znači. Ljubav da bi opstala mora se negovati i zato ponekad iznenadite vašeg muža lepom ljubavnom porukom.

najlepše ljubavne poruke za suprugaTvoja ljubav je.. slatka i uzbudljiva, srdačna i golicava, strastvena i uzbudljiva,zaštitnička i nadahnjujuća. Topla i zabavna, slatka i udobna, vruća i požudna, šarmantna i prelepa. Volim te.

Svaki moj dan je savrsen zbog toga, što počinje i završava se sa zagrljajima i poljupcima upućenim čoveku kojeg volim više od sveta. Volim te.


Kada bi moj život bio brod, na luci bi ti bio sidro koje me drži na mestu a na moru bi bio lađa koja me vodi na predivno putovanje. Volim te.

Najveća sigurnost u mom životu nije to što te volim, već što znam da ćeš mi ti uvek uzvratiti ljubavi bez ozira na sve. Dušo, volim te.

Nije bitno ko je gazda u ovoj kući, dok god završimo dan romantičnim poljupcem. Volim te.

Kad bi moj život bio posao, onda bi ulazak u bezuslovno i nepovratno partnerstvo sa tobom bila najprofitabilnija odluka koju bih ikada donela.Volim te.

Tvoja ljubav me je vadila iz svih životnih nevolja,zbog toga što od trenutka našeg venčanja moj život je počeo ličiti na predivnu bajku.Volim te.

Neki od najdragocenijih trenutaka u mom životu su oni provedeni u tišini, držeći te za ruku i ušuškavajući se u tvoj zagrljaj.Volim te.


U našoj matičnoj knjizi trebalo je da piše upozorenje ispod tvog imena: Pazi se zgodnog muža. Volim te.

Sati, dani, meseci, godine i decenije mogu proći, ali nikada neću zaboraviti trenutak kada si me držao u naručju, pogledao u oči i šapnuo na uvo da me voliš. I dalje me podilazi jeza od toga posle svih godina braka. Dušo, volim te.