Lepe cestitke za vencanje

najljepše čestitke za svadbu za kumove drugove sestru bratUkoliko nemate ideju sta napisati na cestitku za vencanje ponudicemo vam par ideja pa izaberite onu koja vam se najvise svidja i stavite je na cestitku. Ako imate bolje ideje ili ako ste sami smislili neku orginalnu poruku koju ste ispisali na cestitci, podijelite je sa nama. Najbolje cekaju nagrade.

Čestitke za venčanje


* Jedan mudar doktor je davno rekao. Najbolji lijek je ljubav. A sta ako ta ljubav nije dovoljna da izlijeci. Pojacajte ljubav – odgovorio je doktor. Vi ste danas ovjekovjecili ono sto vas cini lijemim, zdravim i srecnim. Zelim vam srecan brak.

* Za mladu i mladozenju. Vasa ljubav je kao ruza. Uzgajajte je i neka ona bude sve ljepse i ljepša i nek se njen miris daleko širi kako godine budu prolazile. Svu radost i srecu vam zelim.

* Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete želeti….
ni svi snovi jer onda više nećete sanjati….
želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete srećni

* Trebaš malo dati, malo uzeti,malo izabrati.
U tome je sva priča i u tome je sva veličina ljubavi.

* Da budete srecni u braku mlada voli ka pomalo, trudi se da ga razumijes uvijek. Za mladozenju voli je beskrajno i ne pokusavaj da je razumijes nikad.Duhovite cestitke za svadbu

* Game over

Romanticne poruke za svadbu

* Neka je vasa ljubav uvek tako posebna i lepa kao danas kad ste krocili u zivot s rukom u ruci…Zajedno…

* Sanjajte jedno o drugom,  osecajte se ugodno jedno uz drugo u velikoj tajni koja se zove ljubav…
Obasjavajuci Vas,Bozija svetlost odlucila Vas je povezati u jedno.Od danas vasa ljubav postaje jedno i vodi Vas putem kojim ste odlucili zajedno krociti

Nadamo se da vam se svidjaju ove cestitke za vencanje. Uskoro cemo dodati jos novih cestitki. Ako imate nekih predloga slobodno nam pisite.