Kada reći VOLIM TE

Mnogi i devojke i momci su u dilemi kada treba reći volim te osobi sa kojom su u vezi. Mnogi će reći da treba slušati svoje srce i kad srce kaže da je to trenutak tada recite VOLIM TE.
Mnogi zaboravljaju da srce ne kontrolise govor i da kontrolu govora kontrolise mozak. Culi ste za izreku jezik brzi od pameti, pa cak ni taj govor nije iz srca nego je proizvod nekog automatizma.

Zašto se mnogi ustručavaju reći volim te?


Mnogi se ustručavaju reći volim te pogotovo prvi jer se tada balans u vezi gubi. Ko prvi kaze volim te htjeli mi to priznati ili ne u podredjenom polozaju izuzev ako nije namazan igrac. Ko prvi kaze volim te gubi na tasu ravnopravnosti. Sledeci slucaj moze biti da je nekome tesko reci volim te. Ako ste zensko sigurno ste culi fraze tipa ja nikada nikome nisam rekao volim te, ja ne mogu tek tako nekome reci volim te, tek se zabavljamo 29 godina i ne mogu ti tek tako reci volim te kad nisam siguran, nisam siguran ni da sebe volim…
Postoje brojni izgovori zasto neko ne zeli da kaze volim te a glavni razlog je taj sto vas on ili ona ne voli.. Mada ima izuzetaka kao i u gramatici. Neki ljudi su psihicki poremeceni.

Trenutak kada ne treba reci volim te

Nikada nemojte poslije vodjenja ljubavi reci volim te.


Kad reći volim te obavezno

Kad ste pod uticajem alkohola, ali ne bas iskrivljeni od alkohola, bitno je da imate opravdanje i kad kazete pijani volim te prebacujete loptu na suprotnu stranu i stičete bitnu prednost u vezi u kojoj se borite za pol pozišn.