Čestitke za venčanje

Čestitke za svadbu ili venčanje kako vam je draže. najbolje svadbene cestitke mladencimaIskoristite neke od orginalnih čestitki i napišite ih vasim prijateljima ili rodbini ili kome god da idete na svadbu. Nadamo se da vam se svidjaju cestitke.

Čestitke za venčanje

– Na ovaj poseban dan kada stupate u brak, želim da vam život bude neprekidan ciklus sreće i ljubavi. Čestitamo od srca

– Čestitamo vam na hrabrosti da započnete nešto novo. Puno ljubavi, zdravlja i sreće od srca želimo ovim divnim povodom.


– Pronaći pravu ljubav i podeliti san sa bliskom osobom je pravi blagoslov. Želimo vam puno godina u sreći i ljubavi. Čestitamo sklapanje braka.

– Dvoje ljudi, dva života i jedna iskrena ljubav. Uživajte u ljubavi koja raste iz dana u dan i ne zna za kraj. Čestitamo.

– Danas kada ujedinjujete vašu ljubav i prijateljstvo, želim vam sreću koja ispunjava vaša srca. Čestitam

– Dok započinjete ovo novo putovanje u svojim životima, želim vam da život donese samo lepa iskustva u vašu malu zajednicu. Čestitamo

– Tople čestitke mladom i novom paru. Želimo vam da jedno u drugom uvek pronalazite srecu , radost i ljubav koju samo srodne duše pronalaze. Čestitamo


– Čestitke za dvoje posebnih ljudi…Ljubav je najlepša kada se deli u dvoje. Znate da ste zajedno jači od svega. Od srca želimo život ispunjen ljubavlju.