Cestitke za Svetog Nikolu


Cestitke za Svetog Nikolu, poruke za krsnu slavu Nikoljdan po našem izboru što smo našli u na internetu. Simtomatično je što su sve najbolje čestitke za Svetog Nikolu baš na jednom te istom sajtu poruke.biz. Kad malo bolje pogledamo tamo stvarno ima lijepih čestitki i poruka, pogledajte ih.

Čestitke za Nikoljdan

nekoliko zaista lijepih čestitki sročene na veoma lijep i zanimljiv način. Ja ne volim šablonske čestitke, tipa srećna slava domaćine, a ove poruke upravo to nisu. Kao i svi ostali i ja volim dobiti i poslati lijepe sms poruke ili neke stihove dragim ljudima za njihovu krsnu slavu.


Još nekoliko zanimljivih i interesantnih poruka za krsnu slavu sv. Nikola našli smo ovdje http://poruke.biz/cestitke-za-slavu-sveti-nikola/ valjda cete i vi uspjeti pronaći baš one riječi koje su idealne za vas i nadamo se da će vaše cestitke za Svetog Nikolu biti ljepše od ostalih i da će zaista svi koji slave i koji dobiju vaše čestitke biti oduševljeni napisanim riječima.

Za kraj od nas svima koji slave Svetog Nikolu želimo da lijepo proslave njihovu krsnu slavu, sa najmilijima. Da im dom čuva njihov zaštitnik sv. Nikola, da generacije prenose lijepu tradiciju, da im Bog da zdravlja i sreće kako za Nikoljdan tako i svih ostalih dana, kako njima tako i svima koje oni vole.
 lepe poruke za slavu sveti nikola