Čestitke za stupanje u brak

Čestitke za stupanje u brak napisane samo za vas. Nadamo se da vam se sviđaju naše čestitke i poruke.

LEPE PORUKE ZA ULAZAK U BRAČNE VODE

– Brak je kada dve osobe postaju jedno. Zavoleli ste se zbog svojih osobina i nikad nemojte dozvoliti da vas vase razlike udalje. Uskladite ih i gradite zajednicu koja je neunistiva. Srecno vencanje.

– Sada kada postajete jedna porodica, vazno je da zapamtite par stvari, uvek iznosite smece na vreme, ne ostavljate cepic od paste van njenog mesta i nikad ne lezite u krevet ljuti jedno na drugo. Srecno vencanje.


– Zelimo vam ljubav…ljubav u ovom radosnom sklapanju braka…ljubav u zajednickom zivotu…ljubav na svakom koraku vaseg zajednickog puta…ljubav u velikim ali i malim stvarima…ljubav u svemu sto ce vam zivot doneti…ljubav iznad svega. Cestitamo

– Neka vas zajednicki zivot bude jedna velika avantura. Sve bitke vodite jedno pored drugog, i neka vam zivot bude obelezen samo radoscu zajednickih pobeda. Cestitamo

– Uvek sam imala osecaj da ste stvoreni jedno za drugo. Cestitam i zelim vam da zauvek budete srecni kao danas.

– Voleti i biti voljen je osnov za srecu i bogatstvo. Nemojte ovo saznanje izgubiti iz secanja za celi svoj zivot. Cestitamo.

– Cestitamo vam oboma i zelimo da lepotu i radost ovog dana nosite blizu svojih srca dok putujete ovom stazom bracnog zivota.