Cestitke za sklapanje braka


Cestitke za sklapanje braka – vencanje. Poruke kojima zelite nekome uspesan brak i lepu plovidbu kroz bračne vode.

Cestitke za sklapanje braka

Zelimo vam da se uvek osecato ovako voljeno kao na danasnji dan. Neka vasi zivoti budu darovani dobrim zdravljem, vas dom ispunjen srecom, koja ce vas cuvati od zivotnih oluja, neka vasa ljubav s godinama bude sve jaca i vasa buducnost lepsa nego sto ste sanjali da moze biti.

Morate imati vise od dobrih namera da bi vam brak bio uspesan, samo tako ce vam celi zivot biti ispunjen ljubavlju, razumevanjem i podrskom koja vas cini nepobedivim. Cestitamo sklapanje braka.

Moja jedina zelja je ta da vasa ljubav kroz godine postane tako duboka i velika, da u narednim godinama kad se osvrnete na ovaj dan kada se vezujete u zajednicu, ta ista ljubav izgleda veoma mala.


Vencanje je pocetak zajednistva…hodanje kroz oluje, uzivanje na suncu, zajednicki obroci, osecaj sigurnosti i ljubavi koje brak nosi u sebi. Sretno vencanje

Srecan covek zeni devojku koju voli… Srecniji covek voli zenu kojom je ozenjen. Srecno sklapanje braka

Vrijeme prolazi i sve se mijenja, ja vam želim da vaša ljubav u braku ostane jaka kao i kad ste izgovorima najbitnije Da. Da bude nepromjenjiva konstanta koje će krasiti vaš brak.