Cestitke za rodjendan cerki od majke

Najbolje cestitke za rodjendan cerki od majke. Ako vaša ćerka proslavlja rođendan i nemate prave reči da opišu svu vašu ljubav prema njoj možda vam neka od ovih lepih rođendanskih poruka za ćerke pomogne.

Za mene nikad nisi bila samo ćerka, bila si moj prijatelj, moj oslanac, moj ponos i dika. Možda i jedina osoba na svijetu koja istinski me razumije i zna i da me uteši i da me razveseli. Najboljoj ćerci na svijetu od srca želi srećan rođendan njena majka.

Od trenutka kad sam te rodila moj život je ispunjen srećom jer samo pogled na tebe čini me razdraganom i ponosnom i na sebe i na tebe.


Na mene jer sam od tebe napravila dobru osobu, a na tebe što si to postala i što nikad nisi odustala od pravih vrijednosti. Srećan ti rodjendan ceri moja.

za cerku od majke cestitke za rodjendan


Ti si razlog što mislim da me sreća prati kroz život jer da nemam sreće nikad mi Bog ne bi darova ćerku kao što si ti. Kažu ljudi da je sve genetika, ali ja znam da si ti bolja osoba i od mene i od tvog oca. Da kucnem, toliko sam ponosna kao roditelj što si ti takva, savršena i ćerka i osoba. Srećan ti rođendan voli te majka.