Čestitke za rođendan prijateljici

Vašoj prijateljici koju volite i cenite pošaljite leopo sročenu čestitku za njen rođendan. Ako vam nedostaje inspiracije mozda neka od nasih čestitki vam pomogne da vaša poruka izgleda bolje.
Mi smo vec ranije napisali neke rođendanske poruke za najbolju drugaricu i ako ih niste pročitali sada to mozete uraditi na ovom linku Cestitke najboljoj prijateljici

Rođendanske čestitke drugarici

Nikada niko nije mome srcu bio blizak i značio mi koliko mi značiš ti moja najbolja drugarice. I ja nikom drugom no tebi ne bi poželjala najljepši i najbolji rođendan na svijetu.

rođendanske poruke za drugaricu

Pročitajte i na ovom sajtu neke od poruka za drugarice i odaberite bas onu koja je vama zapala za oko i koja bi se vasoj dragoj prijateljici mogla svideti, solidan je izbor čestitki na ovom linku Rođendanske poruke za drugaricu


Ne postoji to sto moze da me od tebe odvoji, ne postoji osoba kojoj mogu sve tajne reci niti neko ko bi tebe mogao zameniti. Nikada nisam ni pomišljala da će mi neka prijateljica značiti toliko koliko mi ti značiš. Srećan ti rođendan prijateljice moja najdraža.

Kada sam te upoznala ni na kraj pameti mi nije padalo da bi mala čupava djevojčica mogla postati najbolja prijateljica i mogla zauzeti dobar dio mog srca. Od sveg srca ti želim sve najlepše.

lepe čestitke za rođendan prijateljici