Cestitke za godisnjicu braka roditeljima

Cestitke za godisnjicu braka roditeljima za 10, 20, 25, 30, 40 i 50 godina braka. Nadamo se da će vam se svideti naše poruke za godišnjicu kao i da će se vašim roditeljima svideti.

Lepe poruke za godišnjicu braka majke i oca

Voljena kćerka, izvanredan sin, predivna kuća, dve zavidne karijere i strava porodica – izgleda da vam je život dao oboma savršen poklon za godišnjicu. Srećna godišnjica.

Srećna godišnjica roditeljima čiji je bračni moto – nevolje će dolaziti i prolaziti, ali budi čvrsta kao stena da deca to ne saznaju.


Vaš godišnjica je naš Dan Zahvalnosti – da vam se zahvalimo što ste se venčali, rodili nas i što ste izvanredni roditelji. Srećna godišnjica.

Uvek sam mislio da ništa ne može biti tako bezgrešno i savršeno kao što je moj život. Ispalo je da je to vaš brak. Srećna godišnjica.

Divim se oboma ne samo zato što ste moji roditelji, već što ste oboje živi primer kako dvoje ljudi može održati svoje životne ciljeve, kako mogu biti posvećeni svojoj ljubavi i kako mogu negovati svoje porodice godinu za godinom. Srećna godišnjica. cestitke za majku i oca za godišnjicu braka

Kako da opišem život svojih roditelja u braku? Sladak, simpatičan, savršen i nešto najlepše što sam ikada video. Srećna godišnjica.

Nikada neću razumeti zbog čega se parovi svađaju, nikada neću znati zbog čega se rastavljaju, zbog toga što su moji mama i tata ne samo ljubavnici, nego i najbolji prijatelji.


Ovo nije vreme da se osvrćete na dobra vremena u vašem životu. Sada je vreme da gledate na najbolje dane vašeg života koji će tek doći. Srećna godišnjica.

Najveći poklon kojeg ste dobili nakon venčanja je bilo moje rođenje. Najveći poklon za mene posle mog rođenja su bili roditelji kao što ste vi. Srećna godišnjica.