Cestitke momku za godisnjicu veze

najlepše cestitke za godišnjicu veze za voljenu osobu
I od nas cestitke na godisnjici veze. Pročitajte lepe poruke koje možete poslati momku, vašoj ljubavi, za godisnjicu veze. Želimo vam da uzivate u ovom prelepom danu i da vaseg momka iznenadite lepom ćestitkom za vašu godišnjicu.

Ne želim slavlje, ne želim zabavu. To što te ljubim je najbolji poklon u životu. Srećna gosišnjica.

Svaki put poludim kada nam je gosišnjica, zato što shvatim da imam najboljeg dečka koga sam ikada mogla imati. Srećna gosišnjica.

Ne bih znala odakle da počnem kada bih morala da objašnjavam koliko te volim. Kako bi razumeo jačinu moje ljubavi, morao bi da zaroniš u moje srce. Ona će uvek biti beskrajno romantična, večno blažena i zauvek jaka – kao daljina do zvezda i dubina mora. Srećna godišnjica.

Nisam mogla ni da pretpostavim da će odmeravanje tebe krajičkom oka eventualno dovesti do gledanja duboko u tvoje srce. Srećna godišnjica.

Mislila sam da mi je život bio savršen pre no što sam te upoznala. Kada sam doživela tvoju pravu ljubav prema meni, tek onda sam shvatila koliko je on pre bio dosadan. Srećna godišnjica.

Ništa ne bi bilo super, islasci bi bili razočaravajući, a MATURSKO VEČE bi bilo KATASTROFA – da ti nisam bila devojka. Srećna godišnjica.

Svaka godišnjica čini 12 meseci borbe sa drugim devojkama koje pokušavaju da flertuju sa mojim zgodnim dečkom. Srećna godišnjica.


Srećna godišnjica dečku koji je ispunio moj život duginim bojama, zvucima simfonija i svetlošću sunčevih zrakova.

Zbog ovog posebnog datuma, pre nekoliko godina, sam bila u mogućnosti da podelim mnogo drugih posebnih dana sa tobom u mom životu. Srećna godišnjica.